چگونه صبح ها بچه ها را با خوشحالی به مهد کودک ببریم؟

چگونه صبح ها بچه ها را با خوشحالی به مهاد کودک ببریم؟


یکی از دغدغه‌هایی که والدین همواره با آن روبرو هستندصبح ها به چه صورت بچه ها رو با خودشون همراه کنند برای رفتند به مهدکودک.

در این مطلب به شما خواهیم گفت که این مسئله به چه دلیل اتفاق می‌افتد و راهکار مقابله با آن چیست. پس با ما همراه باشید.

دغدغه‌ی اصلی در این مطلب این است که چگونه صبح ها بچه ها را با خوشحالی به مهد کودک ببریم پس با ما همراه باشید.

چگونه صبح ها بچه ها را با خوشحالی به مهد کودک ببریم

چگونه صبح ها بچه ها را با خوشحالی به مهدکودک ببریم؟

مهد کودک یا پیش دبستانی اولین نقطه ورود کودک به جامعه است. اولین جدایی از والدین در این دوران اتفاق می افتد در نتیجه کودکان چون همیشه کنار والدین بوده اند وقتی به مهد می آیند. اولین تجربه جدایی از والدین را تجربه می کنند پس اطلاعات کافی درباره چگونه صبح ها بچه ها را با خوشحالی به مهدکودک ببریم داشته باشیم.

گریه، ترس و یا اضطراب به همراه دلهره در کودکانی که تازه می خواهند مهد کودک و یا پیش دبستانی را تجربه کنند امری  عادی است. زیرا آن ها به تازگی می خواهند جدایی از والدین و ورود به جامعه را تجربه کنند.

در ادامه به شما خواهیم گفت که چگونه صبح ها کودک را  با خوشحالی به مهد ببریم.

1-داشتن خواب مناسب و تنظیم کردن خواب و بیداری کودک

اولین گامی که باید والدین انجام دهند این است که کودکان باید شب ها زود بخوابند تا خواب کافی داشته باشند و صبح سرحال بیدار شوند. تا با خوشحالی وارد مهد کودک شوند. خواب کافی در هر سنی متفاوت است. مثلا کودک در 1 تا 3 سالگی به 12 تا 14 ساعت خواب شبانه روزی، در 3 تا 6 سالگی به 10 تا 12 ساعت، 7 تا 12 سالگی به 10 تا 11 ساعت نیاز دارد تا سرحال و خوشحال بیدار شود.

اگر کودک شما شب زود می خوابد و پس از خواب کافی به مهد می رود، بهتر است این کار به طور غیر مستقیم انجام شود. مثلا با پخش کردن آهنگهای کودکانه، صحبت کردن و به طور کلی صداهای خوشایندی که کودک را آزار ندهد به آرامی باعث بیدار شدن او شوید. این کار باعث می شود که کودک شما با خوشحالی از خواب بیدار شود و بدون هیچ گریه ای وارد مهد کودک شود.

2- استرس ندادن به کودک

کودک برای اینکه با خوشحالی وارد مهد شود باید بدون استرس و نگرانی برای رفتن به مهد آماده شود.

بنابراین شما به عنوان  والدین باید مراقب حرف زدن خود باشید. و از جملاتی مثل دیگه مهد نمی برمت؟ یا به مربی میگم دعوات کنه و … استفاده نکنید. چون این صحبت های شما می تواند ذهن کودک را به سمت حس منفی از مهد سوق دهد. شما می توانید درمورد کارها و فعالیت ها و بازی هایی که قرار است در مهدکودک انجام دهد صحبت کنید. و کودکان را برای رفتن به مهد کودک مشتاق کنید.

3- ایجادحس خوب نسبت به مهد کودک و استفاده از گزاره های مثبت

چگونه صبح ها بچه ها را با خوشحالی به مهدکودک ببریم؟

خیلی خوب است که راجع به تجاربی که خودتان در مهد کودک داشته اید صحبت کنید. این کار برای بچه ها بسیار لذت بخش است. خاطرات شما در مهد کودک می تواند باعث خنده او شود و به احساسات بعدی او اعتبار ببخشد. به فرزندتان راجع به اولین باری که در مهد بودید بگویید.

این که چه احساسی داشتید، دوست داشتید چه اتفاقی بیفتد، چگونه دوست پیدا کردید و چه بازی هایی را انجام می دادید و در مهد چندتا دوست پیدا کردید  و چه فعالیت هایی انجام داده اید.

4-دقیقا به کودکتان بگویید کی بر می گردید

دقیقا به کودک خود بگویید چه زمانی بر می گردید مثلا می توانید به او بگویید وقتی که میوه های ظهر رو خوردی من پیش تو هستم .

5- باز ی نکردن با گوشی قبل از مهد

وقتی کودک از خواب بیدار می شود و کل مسیر مهدکودک گوشی در دست دارد باعث می شود که کودک شما عملکرد مناسبی نداشته باشد و  باعث عدم توجه کودک در کلاس می شود و هم چنین باعث مشکلات بینایی در کودکان می شود پس به جای اینکه گوشی به کودکان بدهیم یک برنامه ریزی بهتری انجام دهیم و کودک خود را در مسیر مهد تشویق به شعر خواندن کنیم. وقتی کودک در طول مسیر با گوشی بازی می کند و در نهایت شما می خواهید گوشی را از او بگیرید باعث می شود کودک با گریه وارد مهد شود.

کلام آخر

همانطور که گفته شد در عادت دادن کودک به مهد باید دقت بالایی داشته باشید. کودکان در حال رشد هستند و با رفتارهای شما شخصیتشان شکل می‌گیرد. مثلا اگر کودک گریه کرداو را سرزنش نکنید و با مهربانی و صحبت کردن با کودک او را نسبت به مهد مشتاق کنید. پس به همین دلیل باید دقت  و حوصله و صبر بالایی داشته باشید و در تمامی مراحل تربیت از روانشناس کمک بگیرید.

برای اطلاع از کارگاه های مادر و کودک اینجا کلیک کنید

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *